Osuđen Ar Keli

Nakon isrpljujućeg suđenja koje je praćeno šokantnim svedočenjima, pevač Ar Keli je proglašen krivim.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.09.2021.

21:44

Osuđen Ar Keli
Foto: Profimedia

Porota je proglasila pevača krivim za višestruke optužbe za reket i seksualnu trgovinu nakon šestonedeljnog suđenja u Njujorku na kojem ga je tužilaštvo predstavilo kao nemilosrdnog predatora koji je zlostavljao mlade devojke.

Šokantni detalji sa suđenja Ar Keliju: Žrtve terao da ga zovu "tata", govorio kad smeju u toalet

Veće od sedam muškaraca i pet žena je donošenje odluke počelo u petak popodne nakon završne reči na kraju iscrpljujućeg suđenja koje su pratila šokantna svedočenja.

Ovaj 54-godišnji pevač je optužen za vođenje zločinačkih poduhvata iz Čikaga gde je vrbovao devojke i seksualno i mentalno ih zlostavljao.

Novi detalji suđenja: Ar Keli podmitio vladinog službenika kako bi oženio maloletnu pevačicu

Ar Keli se više od decenije suočavao sa optužbama, ali one nisu podignute sve dok žrtve nisu dale TV intervjue o zlostavljanju koje su pretrpele od njega.

Uskoro će biti poznata tačna dužina zatvorske kazne koju će Ar Keli morati da odsluži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: