Klint Istvud zvanično ima osmoro dece, a za neku decenijama nije znao

Klint Istvud (91) je otac osmoro dece, uključujući i ćerku za koju je otkriveno da postoji tek pre dve godine. Ali uprkos burnoj karijeri, skandaloznim ljubavnim vezama i razvodima, očinstvu je uvek bio predano posvećen.

Izvor: Dnevnik.hr

Petak, 24.09.2021.

11:07

Klint Istvud zvanično ima osmoro dece, a za neku decenijama nije znao
Foto: Shutterstock/Denis Makarenko

Klint Istvud je oduvek bio na glasu kao veliki zavodnik i ženskaroš, javnost zna čak 15 njegovih afera i kratkotrajnih romansi, a u braku je bio dva puta.

Prvo dete dobio je nakon afere sa kaskaderkom Roksen Tunis i to ćerku Kimberli, čije je postojanje objavljeno tek 1989. godine, a on u matičnoj knjizi rođenih nije bio naveden kao njen otac.

S prvom suprugom Megi Džonson dobio je dvoe dece, sina Kajla koji je rođen 1968. godine i ćerku Alison 1972. godine, koji su ostvarili uspešne karijere u svetu šou-biznisa. Kajl je postao džez muzičar i objavio je desetak albuma i snima muziku za očeve filmove poput "Mystic River", "Million Dollar Baby", "Invictus" i druge. Alison se pak oprobala u glumi, manekenstvu i režiji. Režirala je romantičnu dramu "Battlecreek" iz 2017. godine, a s ocem je glumila u njegovom filmu "The Mule" 2018. godine.

Klintov brak sa Megi se raspao krajem sedamdesetih nakon čega je on počeo da živi sa glumicom Sandrom Lok, koja je u to vreme bila u braku. Klint i Megi službeno su se razveli 1984. godine, ali Sondra se od svog supruga nikada nije razvela, a u vreme zajedničkog života sa Klintom imala je dva pobačaja.

Dok je živeo sa Sandrom, Klint je imao još jednu aferu sa stjuardesom Žaklin Rivs, sa kojom je takođe dobio dvoje dece, sina Skota i ćerku Katrin, a njihov je identitet svetu bio nepoznat sve do 2000. godine.

Skot je danas najpopularniji među braćom, snimio je pregršt filmova, uključujući hitove poput "Snowdena", "The Fate of the Furios" i "Pacific Rome". Ketrin je takođe krenula njegovim i očevim stopama i snimila je filmove "Jersey Boys" i "American Virus".

Klintu je sledeće dete rodila glumica Franses Fišer 1993. godine, ćerku Frančesku, čije je rođenje objavljeno na dan premijere njihovog zajedničkog filma "Unforgiven". Proslavila se u rijaliti emisiji "Mrs. Eastwood & Company", a glumila je u serijama "Twin Peaks" i "Fargo", a danas je i uspešna influenserka.

U vezi sa televizijskom voditeljkom Dinom Ruiz Klint je 1996. godine dobio ćerku Morgan, koja se pojavila u nekoliko njegovih filmova, ali o njenom se privatnom životu malo zna i retko se pojavljuje u javnosti.

Ali najzanimljivija je priča o Klintovoj tajnoj ćerki Lori Mari, rođenoj 1954. godine, što je čini najstarijim detetom u porodici Istvud. Identitet Lorine majke nije poznat, a navodno mu je sakrila da je rodila njegovo dete. Lori je usvojio par Klid i Helen Voren iz Sijetla, a ona je u trag svom ocu ušla čak 30 godina pre nego što je javnost saznala za nju.

Otkrila je sama kako su na njenom rodnom listu navedeni Klintovi podaci i bila je odlučna da stupi u kontakt s njim. Sa godinama su se ona i Klint zbližili, a on je smatra davno izgubljenom ćerkom.

Prema dokumentarnom filmu iz 2012. godine, tačan broj Klintove dece je nepoznat i niko, uključujući i biografa glumačke legende, nije otkrio tačan broj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: