Del Boj skrhan u programu uživo : "Jadni, stari Džon"; "Nije iznenađenje, ali je šok" VIDEO

Ser Dejvid Džejson govorio je u jutarnjem programu o svom prijatelju i kolegi Džonu Čalisu, rekavši da je "u šoku" zbog njegove smrti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.09.2021.

14:43

Del Boj skrhan u programu uživo :
Foto: Profimedia

Čalis, koji je igrao Bojsija u seriji "Mućke" zajedno sa Džejsonom koji je bio Del Boj, umro je u snu nakon duge borbe protiv raka, navela je njegova porodica u saopštenju.

Vesić za B92.net: "Bojsi bi postao građanin Srbije sledeće nedelje, to mu je bila poslednja želja"

Pojavljujući se u jutarnjem programu britanske televizije, Dejvid Džejson je rekao da to nije bilo potpuno iznenađenje, "jer jadni stari Džon nije bio dobro poslednjih mesec ili dva". "Ali krenuo je sve nizbrdo tako brzo, vrlo brzo, a jednog trenutka smo mislili da je na putu oporavka. Nažalost, bolest ga je uzela", rekao je glumacm pa dodao:

"Bojim se da još uvek trpimo mali šok."

Oglasio se Del Boj, ali i Marlin

Ovaj 81-godišnjak je takođe pomenuo svoje divljenje prema pokojnom prijatelju, objašnjavajući: "Ponekad je malo iznenađenje što je Džon Čalis bio tako ljubazan i tako običan, simpatičan momak - potpuno drugačiji od lika Bojsija koji je igrao".

Naveo je da je to samo pokazalo veštinu koju je imao kao glumac.

Čalis je 22 godine glumio u "Mućkama" zajedno sa Džejsonom i Nikolasom Lindherstom, koji je tumačio Del Bojevog brata Rodnija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: