Orlando Blum oči u oči sa belom ajkulom VIDEO

Orlando Blum je snimljen dok je vozio dasku sa veslom u Malibuu, a onda se iznenada pojavila ajkula.

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

11:07

Orlando Blum oči u oči sa belom ajkulom VIDEO
Foto: Profimedia

"Strah je postao moj prijatelj", rekao je Orlando posle situacije u kojoj se našao. Glumac je veslao samo nekoliko metara od velike bele jakule.

Orlando Blum (44) je objavio video kako voz padl u društvu ajkule i odmah je postao hit na društvenim mrežama. Videlo ga je 5,3 miliona ljudi na Instagramu.

Fotograf Karlos Gauna bio je sa drugom, glumcem kada je snimljen video u kojem mlada bela ajkula pravi krugove ispod Orlandovog pada.
Orlando Blum je vozio padl sa verenicom Keti Peri, sa kojom inače ima bebu, a to je radio prilično neustrašivo, jer je bio svestan da je ajkula ispod njega.

Na sebi je imao samo šorc, a ajkula se približava sve više i više.

"Padl bord (daska) sa Velikim Belim. Kada strah postane tvoj najbolji prijatelj. Hvala što si mi snimio taj trenutak", napisao je Orlando Blum.

Da li ti je ajkula pojela veslo?

Njegov drug Karlos je prokomentarisao:

"Divan dan čoveče! Imaš odličan snimak sa mladom belom ajkulom! Drago mi je zbog tebe, to je nešto što nikada nećeš zaboraviti. Veoma smirena ajkula", napisao je fotograf.

Fotograf je, takođe, podelio video, a pratioci Orlando Bluma su se šalili rečima: Da li ti je ajkula pojela drugo veslo?

Video je objavljen upravo posle njegove ispovesti da je pre 22 godine doživeo nesreću u kojoj zamalo nije poginuo. Orlando Blum je pao sa trećeg sprata 1998. godine, ali je preživeo bez posledica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: