A sada - pauza

Profil Britni Spirs na Instagramu, koji je bio u centru pažnje poslednje dve godine u jeku "FreeBritney" pokreta, sada je ugašen - makar privremeno.

Izvor: B92

Sreda, 15.09.2021.

09:50

A sada - pauza
Fto: EPA/HARALD SCHNEIDER

U ponedeljak fanovi pop zvezde preplavili su društvene mreže zabrinutuim porukama nakon što je Britnin profil misteriozno nestao, ali izvor blizak njoj kaže "Pipl" magazinu da je sve u redu.

Izvor je naveo da Britni pravi pauzu od društvene mreže, "kao što to rade mnoge poznate ličnosti".

"To je bila njena odluka i ništa drugo ne treba da se učitava u to", kaže izvor te dodaje: "Ona se oseća odlično, i u pravnom i u ličnom smislu."

Spirs se obratila svojim obožavaocima na Tviteru: "Ne brinite ljudi ... samo odmaram od društvenih mreža kako bismo proslavili veridbu. Vraćam se uskoro." Britnin potez da deaktivira svoj Instagram dolazi nakon njene veridbe sa Semom Asgarija i novih pravnih pobeda u njenom tekućem slučaju o starateljstvu.

Ashari (27) je pitao pevačicu da se uda za njega 12. septembra, samo nekoliko dana nakon što je Britnin otac Džejmi Spirs, podneo peticiju da se ukloni sa funkcije staratelja svoje ćerke nakon 13 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: