"Testisi su mu natekli": Niki Minaž šokirala sve pričom o vakcinaciji

Obožavaoci reperke Niki Minaž mole je da prestane da negira vakcinu protiv kovida 19 nakon što je na Tviteru objavila priču o tome da je neko u Trinidadu doživeo neobične i prilično loše nuspojave, iako je rekla da će se vakcinisati.

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2021.

09:13

Foto: Profimedia

"Moj rođak u Trinidadu neće dobiti vakcinu [jer] je njegov prijatelj dobio i postao impotentan. Testisi su mu natekli", napisala je u ponedeljak Niki Minaž, koja je rodom iz Trinidada.

"Njegov prijatelj je trebalo da se venča nekoliko nedelja posle toga, ali je devojka sada otkazala venčanje. Zato se samo molite oko toga i potrudite se da budete sugurni u (svoju) odluku, a ne da vas maltretiraju", dodala je ona. Tvit je privukao veliku pažnju, a mnogi novinari pitali su se hoće li Minaž biti zabranjena na Tviteru ili će joj cenzurisati ovaj post na nalogu zbog "medicinskih dezinformacija" koje platforme društvenih medija zabranjuju u skladu sa odlukom Bele kuće.

Neki od pevačicinih fanova takođe su bili uznemireni, a jedan ju je molio da se "edukuje o ovoj temi" jer "pojedinačne slučajeve ne treba koristiti za poricanje vakcine". Obožavalac je dodao: "Pogledajte istraživanje. Vakcine su visoko efikasne. To je činjenica. Ovo nije mišljenje". Drugi su koristili svoje Gugl medicinske diplome, spekulišući da je rođakov prijatelj imao rak testisa ili je umesto toga bolovao od polno prenosivih bolesti, te da nije mogao imati takvu reakciju na bilo koju od vakcina protiv kovida 19 koju je dobio. Sama Niki Minaž nije bila protiv vakcinacije. "Sigurna sam da ću i ja biti vakcinisana [jer] moram na turneju itd", rekla je fanu koji je strahovao od dobijanja druge doze i osećao je pritisak da dobije prvu jer u suprotnom nije mogao da se prijavi za posao.

"Mnoge zemlje neće dozvoliti ljudima da rade bez vakcine. Definitivn bih preporučila da dobiju vakcinu. Moraju hraniti svoje porodice", dodala je Niki Minaž. Obožavaocu koji je rekao da je primio vakcinu i da nije dobilo virus reperka je odgovorila: "To je neverovatno, dušo. Ovo je norma".

"Zašto nisi mogla to odmah da kažeš?", upita ju je neko, na šta je Niki Minaž odgovorila: "Zato što govorim šta želim, kada želim, kako želim. Internet me ne plaši".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: