Zašto je Konor Mekgregor nasrnuo na dečka Megan Foks?

Na ceremoniji dodele MTV nagrada 2021. zamalo je došlo do tuče kada je UFC šampion Konor Mekgregor nasrnuo na američkog repera Mašin Gana Kelija i pokušao da ga udari pesnicom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.09.2021.

08:35

Zašto je Konor Mekgregor nasrnuo na dečka Megan Foks?
Foto: Profimedia

Naime Keli, čije je pravo ime Kolson Bejker, stigao je na veliki muzički događaj sa devojkom Megan Foks, a haos je bnastao kada je par počeo da pozira pred fotografima.

Mekgregor (33) je poleteo ka reperu nameravajući da ga udari pesnicom, dok je Megan Foks pokušavala da ih razdvoji. Ipak, situacija je zahtevala reakciju pripadnika obezbeđenja, koje je uspelo da zadrži Konora, a na kraju niko nije bio povređen.

Još uvek nije poznato šta je tačno izazvalo ovaj događaj, ali čini se da Konor negira da se događaj uopšte dogodio.

Na pitanje o tome šta se desilo, za "Entertainment Tonight"je rekao: "Apsolutno ništa. Ne znam. Pojavio se, a ja ne znam. Ne poznajem momka".
"Ništa se nije dogodilo sa mnom, borim se samo sa pravim borcima, ljudima koji se zapravo bore. Sigurno se ne borim sa malim običnim reperima. Čak i ne poznajem momka", dodao je UFC borac.

Iako je jedan svedok tvrdio da je bilo haotično, i da je obezbeđenje moralo da se umeša kako ne bi došlo do veće tuče, Konorov predstavnik za medije je porekao da se sukob dogodio uprkos fotografijama koje su izašle u javnost.

Inače, reper Keli je izgleda bio Konorov obožavalac, s obzirom da je u martu , prisustvovao njegovoj borbi UFC 260 u Las Vegasu sa Megan, Kortni Kardašian i Travisom Barkerom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: