Šeron Stoun pretili otkazom jer je htela da se svi vakcinišu

U video-snimku koji promoviše njenu kampanju za pridruživanje odboru SAG-AFTRA, Šeron Stoun je otkrila da joj je glumački posao u nadolazećoj televizijskoj seriji ugrožen, jer je zahtevala da se cela ekipa i glumci vakcinišu protiv kovida 19 kako bi radili na setu. Serija se snima u Atlanti.

Izvor: indiewire.com

Petak, 30.07.2021.

17:05

Šeron Stoun pretili otkazom jer je htela da se svi vakcinišu
Foto:Shutterstock/Paolo Bona

"Ponuđen mi je posao - dobar posao, posao koji stvarno želim da radim u Atlanti. Zbog toga mi se diže kosa na glavi... jer prodicenti neće garantovati da će svi u našoj emisiji biti vakcinisani pre nego što odem na posao", rekla je ona.

"Da li ću ići na posao pre nego što se svi u mojoj emisiji vakcinišu? Ne. Ne, neću", nastavila je Šeron Stoun. "Da li imam pretnju da ću ostati bez posla? Da. Da, imam. Da li ću izgubiti posao ako svi ne budu vakcinisani u mojoj emisiji? Da. Da, mogla bih. Da li ću se zalagati da se vakcinišu svi koji rade na setu Da. Da, hoću. Zašto? Jer to je smešno... Da ne bismo morali da radimo tamo gde nismo sigurni", rekla je ona.

Šeron Stoun je zaključila: "Neću raditi dok se svi ne vakcinišu. A ne bi trebalo da radite ni vi. Zašto? Jer se zalažem za nas. Zašto? Jer mi smo ti. Žao mi je što su ovo naši uslovi za rad, ali ovo je Ceh filmskih glumaca koji imamo danas. Hvala vam."

Izveštaji o video-snimku kampanje Šeron Stoun pojavili su se posle vesti ove nedelje da je Netfliks postao prvi veliki studio koji je primenio obaveznu politiku vakcinacije za svoje zaposlene.

Taj potez usledio je nakon što su studiji i holivudski sindikati prošle nedelje zaključili sporazum koji omogućava producentima da zahtevaju vakcinaciju za ljude koji su potencijalno u najvećem riziku od širenja i zaražavanja kovidom 19 na setu: glumci i ekipa koja sa njima najuže surađuje.

Netfliksova politika pokriva sve koji rade u zoni, što uključuje glumce - koji rade bez maski dok se kamere pomeraju - i ljude koji moraju redovno da komuniciraju sa glumcima ili da im budu u neposrednoj blizini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: