Mila Kunis i Ešton Kučer kupaju decu samo kad su vidno prljava

GlumačkiI par Mila Kunis i Ešton Kučer u podkastu "Armchair Expert" otkrili su da su svoju decu, kad su bila mala, kupali samo kad su bila vidljivo prljava.

Izvor: index.hr

Sreda, 28.07.2021.

20:47

Mila Kunis i Ešton Kučer kupaju decu samo kad su vidno prljava
Foto: Profimedia/Backgrid

"Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa", izjavila je 37-godišnja Kunis.

"Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla", dodao je njen 43-godišnji suprug Kučer Njihova rutina nije toliko drugačija od one koju preporučuju stručnjaci. Klinika Majo navodi da bebe treba kupati tri puta dnevno dok ne počnu da se kreću.

Američko udruženje dermatologa preporučuje da se deca u starosnoj dobi od 6 do 11 godina kupaju barem jednom do dva puta dnevno, dok se dnevnim tuširanjima treba krenuti u pubertetu.

Kučer i Kunis su roditelji dvoje dece - ćerke Vajat Isabele (6) i sina Dimitrija Portvuda (4).

Slavni glumac je dodao da svakodnevno pere pazuhe i intimne delove tela, kao i lice nakon treninga, dok Kunis priznaje da pod tuš staje dva puta dnevno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: