Britanski reditelj Gaj Riči uživa na crnogorskom primorju

Slavni britanski režiser Gaj Riči poznat po filmovima "Dve čađave dvocevke", "Šerlok Holms" i "Aladin", doputovao je na crnogorsko primorje.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.07.2021.

09:15

Britanski reditelj Gaj Riči uživa na crnogorskom primorju
Foto: Shutterstock/"Guy Ritchie"

Gaj je na crnogorsko primorje došao sa suprugom Džeki Riči, sa kojom je u braku od 2015. godine.

Šestu godišnjicu braka odlučili su da proslave baš na Balkanu, a njegova supruga podelila je sa svima sliku nastalu kraj mora.

"Šest godina u braku, da uvek gledamo u istom pravcu! Radeći zajedno, podržavajući jedno drugo. Stvarajući bez limita. Menjajući se konstantno. Srce mi je puno kao što je mesec nad nama", napisala je njegova žena u opisu fotografije, preneli su mediji.

Na društvenim mrežama osvanula je još jedna fotografija sa njihovog boravka u Crnoj Gori, a izgled nekadašnjeg muža muzičke zvezde Madone oduševio je mnoge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: