Pirs Morgan naljutio ljude komentarom o Naomi Osaki: "Boli te kad vidiš uspešnu ženu"

Japanska teniserka Naomi Osaka upalila je danas olimpijski plamen, a britanski voditelj Pirs Morgan iskoristio je tu situaciju da joj se na svom Tviter profilu naruga, što se mnogima nije svidelo.

Izvor: index.hr

Subota, 24.07.2021.

15:31

Pirs Morgan naljutio ljude komentarom o Naomi Osaki:
Foto: Profimedia

"Tako mi je drago da je pronašla snagu. Verovatno je izmorena nakon svih ovih poziranja za naslovnice magazina", napisao je aludirajući na Osakinu odluku da uzme predah od medija.

"Nadam se da će svetski mediji poštovati Naominu želju za privatnošću i da neće objaviti fotografije na kojima pali olimpijski plamen", dodao je.

Podsetimo, zbog lošeg psihičkog stanja Osaka je objavila da neće dolaziti na pres-konferencije, navodeći kako joj učestala pitanja novinara o njenoj igri stvaraju nelagodu i s njima se teško nosi. Ta odluka je koštala 15.000 dolara kazne, a Osaka se zbog svega povukla s Vimbldona i Rolan Garosa.

Morgan je teniserku već ranije javno prozivao i govorio joj kako smatra da Osaka koristi problem mentalnog zdravlja kako bi izbegla da se o njoj piše u medijima.

Njegov poslednji tvit razbesneo je ljude na internetu, koji su stali u Osakinu obranu.

"S mentalnim zdravljem se ne treba zezati. Ostavi devojku na miru", napisao je komentator.

"Očigledno te boli kad vidiš uspešnu ženu", dodao je drugi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: