Tošetova menadžerka dobila pitanje o njemu, ona se zbunila: "Nisam očekivala..." VIDEO

Nakon saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Toše Proeski, njegova menadžerka Ljiljana Petrović potpuno se povukla iz sveta estrade i javnog života i počela je da se bavi uzgojem lavande.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.06.2021.

16:06

Tošetova menadžerka dobila pitanje o njemu, ona se zbunila:
Foto: Printscreen/Prva TV

Ljiljana Petrović se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti, a u emisiji "Jutro na Prvoj", uključila se u program sa svoje plantaže lavande, koju je počela da gaji nakon smrti Tošeta Proeskog.

Voditelj ju je pitao da li našla mir na plantaži, a Ljiljana Petrović je odgovorila da je zatečena tim pitanjem.

"Nisam očekivala ovo pitanje", zastala je Petrovićeva. Onda je rekla: "Ne možeš nikad da nađeš mir. Možeš da naučiš da se nosiš s tim", rekla je Ljiljana Petrović.

Podsetimo, Toše Proeski poginuo je 16. oktobra 2007. godine na auto-putu A3, na putu iz Skoplja za Zagreb. Automobil koji je vozio Georgij Georgijevski udario je u teretno vozilo nakon što je vozač zaspao za volanom.

Menadžerka Ljiljana Petrović, koja je tada lakše povređena, spavala je u trenutku nesreće, baš kao i Toše. Međutim, on je nažalost preminuo na mestu nesreće od posledica povrede kičme.

Pogledajte prilog:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: