Još jedna povreda Harisona Forda - sada je u pitanju rame

Glumac Harison Ford povredio je rame dok je vežbao za scenu borbe tokom snimanja poslednjeg nastavka filmova o Indijani Džonsu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

08:35

Još jedna povreda Harisona Forda - sada je u pitanju rame
Foto: Profimedia

Filmski studio Dizni nije saopštio koliko je ozbiljna Fordova povreda, ali su rekli da će raspored snimanja biti prilagođen "narednih nedelja", piše BBC.

Holivudski glumac se vratilo ulozi arheaologa-avanturiste u svojoj 78. godini života. Peti i poslednji nastavak serijala poslednjih nedelja se snima u Velikoj Britaniji, a premijera je planirana za 2022. godinu.

Inače, ovo nije prva nezgoda koju Harison Ford doživljava na snimanju.

Kada je snimao Ratove zvezda pre sedam godina, na njega su pala hidraulična vrata Milenijumskog sokola, letelice kojom upravlja njegov lik, Han Solo.

Tada je polomio nogu i avionom su ga prevezli u bolnicu, a kako su mediji pisali, incident ga je mogao koštati života.

Ford je imao i nekoliko nezgoda dok je pilotirao. Naime, 2017. godine malo je falilo da se svojim jednomotornim avionom sudari sa komercijalnom letelicom na kojoj je bilo više od 100 putnika, prilikom sletanja na pistu američkog aerodroma.

Takođe, 2015. godine slomio je ruku i zadobio lakše povrede glave prilikom sletanja u Kaliforniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: