Ti-Pejn spušta loptu i poručuje Ašeru: "I dalje te poštujem"

Američki reper Ti-Pejn otkrio je, u klipu iz serije "This is pop", u kojoj se pojavljuje, da se njegovo mentalno stanje pogoršalo nakon što mu je pevač Ašer navodno rekao da je "upropastio muziku" popularišući autotjun.

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2021.

15:59

Ti-Pejn spušta loptu i poručuje Ašeru:
Foto: Profimedia

Ova izjava isprovocirala je njegove fanove, pa su na društvenim mrežama kritikovali Ašera (42) komentarišući da je i on koristio autotjun u svojoj muzici.

Nakon toga, Ti-Pejn (35) je pokušao da smiri situaciju objavom na Tviteru.

"Još uvek volim i poštujem Ašera. Ono što sam rekao nije značilo da ne poštujem tog čoveka. O meni se piše svašta, svakoga dana, po ceo dan, ali kada to dolazi od nekoga koga zaista poštujete, veoma vas pogađa. To za Ašera je bila kap u moru problema sa kojima sam se već suočavao." Reper Fahim Rašid Najm, kako se stvarno zove Ti-Pejn, objasnio je u dokumentarcu da je spavao u prvoj klasi u avionu kada ga je probudila stjuardesa i rekla da Ašer želi da razgovara sa njim.

"Zvučao je veoma zabrinuto. Rekao je - čoveče, stvarno si pokvario muziku", priseća se pevač i kaže da se prvo smejao, dok nije shvatio da se Ašer ne šali.

Potvrđujući da je Ašer mislio na korišćenje autotjuna, Ti-Pejn je rekao: "Koristio sam ga, ali nisam rekao svima ostalima da počnu da rade isto". Reper kaže da u trenutku nije mogao da veruje šta je čuo i pitao se da li je pevač u pravu.

"I to je bio trenutak, a mislim da to nisam shvatao jako dugo, kada je počela moja četvorogodišnja depresija", rekao je Ti-Pejn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: