Na ponudu nepristojno odgovorio – bivši frontmen Pink Flojda odbio Zakerberga

Rodžer Vaters, nekadašnji frontmen benda Pink Flojd,učestvovao je u nedavnom protestu u znak podrške Džulijanu Asanžu. Tada je potvrdio da ga je suosnivač Fejsbuka Mark Zakerberg pitao za korišćenje kultne pesme "Another Brick In The Wall, Part 2" u kampanji na Instagramu.

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

18:00

Na ponudu nepristojno odgovorio – bivši frontmen Pink Flojda odbio Zakerberga
Foto:Profimedia

Snimak sa pres-konferencije se brzo proširio internetom.

Tvrdi kako su mu nudili ogromnu cifru za korišćenje pesme, iako nije rekao tačno koliko.

"Ne želim da učestvujem u ovom s*anju, Zakerberg", rekao je Rodžer u videu.

Rodžer je pročitao deo pisma koje je navodno njemu napisao Zakerberg.

"Želimo da vam zahvalimo što ste razmotrili ovaj projekt. Smatramo da je srž osećaja ove pesme i danas toliko rasprostranjen i potreban, što govori o tome da je bezvremensko delo", piše u delu pisma koje je pročitao Rodžer.

"Žele da koriste pesmu kako bi Fejsbuk i Instagram učinili još većim i moćnijim nego što već jesu i kako bi mogli da nastave cenzuru svih nas i spreče priča o Džulijanu Asanžu izađe u javnost", ispričao je muzičar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: