Svađala se, ismevala, pretila - sada se izvinjava

Krisi Tajgen, supruga pevača Džona Ledženda, koju na Tviteru prati 13,5 miliona ljudi, rekla je da se vratila na društvene mreže kako bi se izvinila svima koje je povredila svojim tvitovima - "Bila sam trol i žao mi je", napisala je

Izvor: B92

Utorak, 15.06.2021.

10:00

Svađala se, ismevala, pretila - sada se izvinjava
Foto: Profimedia

Manekenka i televizijska voditeljka se u objavi na blogu izvinila se zbog sajbermaltretiranja i priznala da se sada "ježi do srži" zbog stvari koje je radila.

"Odrasla sam, išla na terapiju, udala se, rodila decu, iskusila gubitak i bol, išla na još terapija i iskusila više života", rekla je Krisi Tajgen.

Kada je počela da koristi društvene medije, navodi da je to radila isključivo iz zabave, kao i da bi nasmejala neke poznate ličnosti.

"U stvarnosti sam bila nesigurna, nezrela i u svetu u kojem sam mislila da moram da impresioniram neznance da bi me prihvatili. Bila sam na Tviteru da bih dobila pažnju. Ono što sam pisala sam smatrala dovitljivim i bezazlenim. Mislila sam da me čini kul to što se šalim sa poznatim ličnostima."

Ali od tada je, kako kaže, shvatila da reči imaju posledice i da iza naloga na Tviteru postoje stvarni ljudi.

"Nisam napala samo neki slučajni Tviter avatar, već sam povredila mlade žene - neke koje su još uvek bile devojke - koje su imale osećanja. Očigledno sam mislila da postoji neka nevidljiva formula slavnih koja sprečava da neko ko ima više sledbenika iskusi bol. Kako nisam shvatila da su moje reči surove? Šta mi je dalo za pravo da kažem te stvari?", pita se Krisi Tajgen.

Dodala je da jednostavno nema opravdanja za njene prošle "užasne" tvitove.

"Mnogima od tih ljudi bila je potrebna empatija, dobrota, razumevanje i podrška, a ne moja podlost koja se maskira kao neka vrsta ležernog humora", napisala je.
Inače, Krisi Tajgen se pre mesec dana izvinila zbog poruka koje je pre nekoliko godina poslala manekenki Kortni Studen, jer se izjasnila kao binarna osoba.

Krisi Tajgen je navodno slala poruke u kojima je poručivala poznatim TV licima da se ubiju. Postom iz 2011. godine ismevala je glumicu Lindzi Lohan jer je imala probleme sa samopovređivanjem.

Ove nedelje se takođe javila još jedna navodna žrtva - Majkl Kostelo, koji tvrdi da ga je 2014. Krisi Tajgen na Tviteru optužila za rasizam.

Modni dizajner, koga na Instagramu prati 1,3 miliona ljudi, objavio je da je Krisi Tajgen formirala mišljenje o njemu na osnovu fotošopiranog komentara za koji je u međuvremenu dokazano da je netačan, nakon čega je i uklonjen.

Kostelo tvrdi da mu je Krisi Tajgen rekla da je njegova karijera završena i da će mu "od tada sva vrata biti zatvorena".

Rekao je da je zbog toga izgubio posao, dodajući: "Toliko noći sam proveo budan, razmišljajući da se ubijem. Nisam video smisao življenja. Ni na koji način nisam mogao da izbegnem da budem meta moćnih elita u Holivudu, koje zapravo imaju moć da jednim tekstom zatvore vrata". Dizajner je rekao da je još prošle nedelje pisao porodici i prijateljima da će sebi oduzeti život.

"Kao rezultat onoga što mi je Krisi Tajgen uradila 2014. godine, nisam dobro. Možda nikada neću biti dobro."

Krisi Tajgen ima 13,5 miliona pratilaca na Tviteru i bila je jedan od najistaknutijih korisnika stranice, a posebno je bila poznata po oštroj prepisci sa bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Tramp ju je nakon toga blokirao i nazvao "zlim jezikom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: