"Pala" Severinina tvrđava od 300 kvadrata

Severina je svoj stan, penthaus od 300 kvadrata u elitnom zagrebačkom kvartu, u koji su joj ovog ponedeljka provalila dva muškarca, pomno čuvala od očiju javnosti.

Izvor: index.hr

Utorak, 15.06.2021.

08:44

Foto:Profimedia

Stan je kupila početkom 2000-ih, ali njeni fanovi su unutrašnjost luksuznog stana mogli da vide tek u retkim prilikama kad bi na društvenim mrežama pokazala neke detalje.

Sredinom aprila iz stana se javila u jednu emisiju prilikom čega se mogao videti deo njenog stana. Dok je govorila, iza nje se nazirao balkon, ali i fotografija nje i njenog sina Aleksandra dok, zagrljeni, poziraju pokraj Mikija Mausa.

U maju je pokazala i praznično uređenje svog doma.
Prošle godine je objavila snimak kako na balkonu uz tamburaše slavi svoj rođendan.
Severinin stan se u centru javnosti našao 2019. godine kad je pevačica navodno prijavila da je neko špijunira, a susede je uznemirila priča o kameri koja je osvanula na kući preko puta Severinine zgrade.

Tad se pisalo da se za postavljanje kamere sumnjiči Milan Popović, Severinin bivši suprug s kojim je na ratnoj nozi i s kojim se bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, ali ništa nije bilo dokazano.

Novi vlasnik kuće ispred koje je postavljena kamera rekao je da ju je postavio iz sigurnosnih razloga.

Snimke s kamera iz komšiluka policiji bi mogle biti zanimljive, s obzirom na provalu koja se juče dogodila u Severininom stanu u zagrebačkoj Bijeničkoj ulici.

Severina posle provale u njen stan u Zagrebu: "Meni su ukrali dete"

Podsećamo, u stan su provalila dva lopova, koja su tamo navodno zatekla i vezala Severininu spremačicu. Kako je policija potvrdila, tokkom provale niko nije povređen i da su dva nepoznata počinioca ukrala nakit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: