Ida Prester: "Odbili su me za posao jer sam 'srpska snajka'"

Voditeljka i muzičarka Ida Prester rekla je da joj je nekoliko puta saradnja propala jer se preselila u Beograd.

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2021.

13:31

Ida Prester:
Foto: Printscreen/TV Prva

Ida Prester se pre gotovo osam godina preselila u Beograd sa suprugom Ivanom Peševskim i zasnovala je porodicu. No, prošle godine na leto došlo je vreme da se vrati u rodni grad i sa svojom porodicom se nastanila u Zagrebu.

Ida Prester dobila otkaz zbog seksa

Ida je često isticala kako voli Beograd i koliko joj je bilo divno dok je živela u našoj prestonici, a sada je u potkastu Katarine Moskatelo progovorila o problemu koji joj je donelo to preseljenje.

Naime, Katarina je Idi ispričala da je imala ponudu za jednu poslovnu saradnju za koju je organizator prvo hteo Idu, ali se ipak predomislio zbog njene odluke o preseljenju u Beograd. Katarina je, zgrožena takvom odlukom, odbila saradnju, a Idu je ovaj gest podrške oduševio, ali i otkrila je da to nije jedini put kada se nešto takvo desilo.

"Pred kamerama mi je ispričala nešto što se meni stvarno često događa - odbili su me za posao jer 'sam iz Beograda', jer sam 'srpska snajka' ili šta god. Navikla sam, samo odmahnem rukom, nije vredno pomena", napisala je Ida na svom Instagramu uz video-isečak iz potkasta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: