Pirs Morgan je konačno ućutao

Pirs Morgan je odlučio da ostane neobično tih pri rođenju drugog deteta princa Harija i Megan Markl.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.06.2021.

09:11

Pirs Morgan je konačno ućutao
Foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa objavili su u nedelju da su dočekali svoju ćerku Lilibet Dajanu Mauntbaten-Vindsor, koja je dobila ime po nadimku kraljice i imenu pokojne majke princa Harija - princezu Dajanu.

Ona je sada osma u redu za presto, iza svog starijeg brata Arčija.

Pirs Morgan se ipak pokajao

Bivši voditelj jutarnje emisije "Good Morning Britain" dugo je bio kritičar kraljevskog para. Njegovi komentari o vojvotkinji, između ostalog da ne veruje u aspekte njenog eksplozivnog intervjua Opre ranije ove godine, na kraju su doveli do toga da je napustio program ITV.

"Ne bih verovao Megan Markl ni da mi čita vremensku prognozu"

Međutim, nakon vesti o njihovoj bebi, Pirs je rekao svojim pratiocima na društvenim mrežama da neće reći ništa "iz poštovanja".

"Cmizdravac", "beskičmenjak"

"Onima koji traže moju reakciju na novu kraljevsku bebu, poštujem stalne molbe njenih roditelja za privatnost i odbijam da komentarišem", napisao je Morgan na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: