Izdat nalog za hapšenje Merilina Mensona; ćutnja

Policija u američkoj državi Nju Hempšir izdala je aktivni nalog za hapšenje pevača Merilin Mensona zbog optužbi za napad.

Izvor: B92

Sreda, 26.05.2021.

07:51

Izdat nalog za hapšenje Merilina Mensona; ćutnja
Foto: Shutterstock/Jack Fordyce

Menson (52) optužen je za dve tačke prekršaja kategorije. Optužen je za napad, od kojih je jedan na videografa tokom koncerta u Gilfordu 2019. godine.

Kako se navodi u izveštaju, policija je izjavila da su pevač i njegov agent bili već neko vreme svesni naloga za hapšenje, međutim, pevač nije bio u stanju, odnosno, nije hteo da odgovara za optužbe, prenosi BBC.

U zvaničnim izveštajima Gilford policijskog odeljenja, svaka pojedinačna optužba nosi mogućnost zatvora od godinu dana i novčanu kaznu od 2.000 dolara.

Policija je u izveštaju, takođe, dodala da navodni napadi nisu seksualne prirode.

Gospodin Menson, čije je pravo ime Brajan Hu Vorner, nije, još uvek, dao zvaničnu izjavu za javnost povodom optužbi za napad.

Podsetimo se, ranije ovog meseca, Mensonova bivša asistentkinja Ešli Volters tužila je pevača za navodni seksulani napad, a njen advokatski tim je podneo žalbu protiv Mensona u Kaliforniji.

"Menson je veoma stravičan i nasilan šef, koji je govorio svojim prijateljima da mogu da me dodiruju i ljube", ističe Ešli Volters.

Međutim, ovo nije jedina optužba za seksualni napad od strane Mensona. Naime, u februaru mesecu, izdavačka kuća Loma Vista prekinula je saradnju sa ovim pevačem, zbog optužbi za seksulani napad na glumicu Evan Rejčel Vud.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: