Dokazi se gomilaju: "Doktor" Sava podučavao albanske hirurge, hvalio se "vrhunskim tretmanima" VIDEO

Lažni plastični hirurg Sava Knežević ne samo da je unakazio brojne devojke u Srbiji, već je obučavao i doktore u Albaniji kako se vrše estetski zahvati.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.05.2021.

12:26

Dokazi se gomilaju:
Ilustracija/Foto: ronstik/Shutterstock

On je 2017. godine, kada je imao svega 19 godina, držao predavanja i pokazivao svoje "umeće" doktorima u klinici "La clinique de Paris" u Tirani.

Na internet-stranici ove klinike osvanuo je snimak na kome se Knežević hvali "vrhunskim tretmanima" koje radi u ovoj klinici.

"Prvi smo u Albaniji koji nudimo tretmane za matične ćelije i regenerativnu medicinu. Govorim o zameni hormona, matičnim ćelijama, estetskoj medicini, ishrani i medicini života", kaže Knežević na snimku.
Na jednom od video-snimaka vidi se kako sa iglom u ruci na devojkama vrši estetske tretmane za koje nije obučen, a jedna od tih devojaka bila je i Ćiljeta Žiljaga, albanska pop pevačica i model.

"Doktor" Sava i njegove unakažene pacijentkinje: "Kao sastrugano sa roštilja, pa stavljeno u usnu"

Sa zvaničnog naloga klinike u Tirani na Instagramu uklonjeni su ovi snimci, ali su oni našli put do drugih naloga na ovoj društvenoj mreži.
Podsetimo, maser Sava Knežević je zajedno sa svojom majkom Dragicom, koja je inače cvećarka, vodio lažnu kliniku za estetsku hirurgiju u samom centru Beograda. Pet godina je izvodio nestručne zahvate nad svojim pacijentkinjama, koje su posle operacija ostajale unakažene. Ne samo da je Knežević ostavio trajne posledice na njihovim telima, već im je ugrozio i živote.

Žrtve "doktora" Save javljale su se medijima i na društvenim mrežama i svaka je imala sličnu priču - da su rezultati procedure bili katastrofalni, da su dobile sepsu, kako im je Knežević prepisivao gomilu lekova, da su im pojedini organi otkazivali zbog nestručnosti kako samog "doktora", tako i njegovog osoblja.

Posledice nestručnog delanja Save Kneževića uticale su i na mentalno zdravlje njegovih žrtava - koje su prijavljivale napade panike, nesanicu, depresiju i anksioznost.

Na "ordinaciju" je stavljen katanac a za Kneževićem i njegovom majkom i dalje se traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: