Precenio se: Rakun provalnik ostao zaglavljen na krovu

Dok je pokušavao da provali na tavan jedne kuće u Ontariju, nespretni rakun je iskopao rupu kroz koju je pokušavao da se provuče, ali se u istoj zaglavio. Vlasnici su primetili lopova čije su noge bile u vazduhu i nazvali Skota Lidla, koji inače rešava probleme sa životinjama.

Izvor: Jutarnji list

Četvrtak, 13.05.2021.

15:21

Precenio se: Rakun provalnik ostao zaglavljen na krovu
Foto: Profimedia

"Popeću se gore i pokušaću da ga oslobodim. Verujem da čuje da dolazim", kaže Skot na početku video snimka koji je postao hit.

Zatim se popeo na krov i počeo da objašnjava kako je rakun iskopao rupu, kroz koju je pokušao da uđe u kuću, ali mu to nije pošlo za rukom. Rupa je bila premala, pa je zapeo. Izvlačenje nije bio lak posao, ali Skot je na kraju uspeo.
Rakun mu uopšte nije bio zahvalan, sudeći po zvukovima koje je proizvodio. Skot ga je spustio na zemlju pored kuće i pustio da ode svojim putem.

"Čini se da je dobro. Izgubio je malo krvi zbog ogrebotina na nogama i sporije hoda.U svakom slučaju, nadam se da to neće ponovno uraditi", dodao je.

Video je objavljen u aprilu, ali ovih dana su je otkrili brojni svetski mediji i odmah je postala hit.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: