Sin Lise Kudrou mislio da mu je Dženifer Aniston majka

Glumica Lisa Kudrou, popularna Fibi iz serije "Prijatelji", priznala je da je njen sin bio ubeđen da mu je Dženifer Aniston prava majka.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.05.2021.

12:54

Sin Lise Kudrou mislio da mu je Dženifer Aniston majka
Foto: Profimedia

Lisa Kudrou rekla je, gostujući u emisiji Konana O'Brajana, da njen sin Džulijan (23), koji je kao dete posećivao setove snimanja serije "Prijatelji", u kojoj je glumila sa Dženifer Aniston, sada ima pomešana osećanja dok gleda ovaj poznati sitkom.

"Znam da nije gledao svaku epizodu", rekla je Lisa, iako nije sasvim sigurna zašto njen sin nije bio znatiželjniji. "Dok je bio u školi, znam da su ljudi to gledali. On je osećao kao da mora, da bi mogao da učestvuje u tome. I zaista je mislio da su svi ostali u seriji bili vrlo smešni."

Voditelj je dodao da je to tipičan potez dece, da ih roditelji ne impresioniraju, i rekao: "Malo se zbunio. Znam da je zaista bio opsednut sa Dženifer".

Lisa, čija je stvarna trudnoća dovela do četvrte sezone u kojoj je Fibi nosila trojke, objasnila je da je to što je Džulijan dolazio na setove u vrlo osetljivom periodu možda uticalo na to da se oseća konfuzno.

"Poleteo bi joj u krilo. Ona je umiljata bubica, i to je imalo smisla. Uvek mi je bilo drago zbog bilo koga prema kome je Džulijan osećao ljubav i obrnuto", rekla je Lisa.

Međutim, otkrila je da se Džulijan možda previše vezao za Rejčel, jer kada bi kod kuće video Dženifer Aniston na televiziji, rekao bi: "Mama!"

Inače, kada je Lisa, 7. maja, povodom rođendana svog sina podelila na Instagramu njegove retke fotografije, Dženifer je prokomentarisala: "Srećan rođendan, Džuls! Kao da je bilo juče kada si se rodio".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: