Elen Dedženeris je rekla: "Kraj"

Elen Dedženeris, jedna od najpoznatijih američkih televizijskih voditeljki, rekla je u sredu da će svoju dnevnu emisiju "The Ellen DeGeneres Show" završiti 2022. godine i dodala da je vreme da uradi nešto drugačije nakon 19 godina.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.05.2021.

09:10

Elen Dedženeris je rekla:
Foto: Profimedia

Elen Dedženeris (63) je poručila publici da je ovaj šou najveće iskustvo u njenom životu i zahvalila se obožavaocima što je gledaju. Ali rekla je da treba "da predahne od razgovora".

"Moj instinkt mi je rekao da je vreme. Kao komičar, uvek sam shvatala važnost tajminga", rekla je.

Bogata voditeljka razbesnela zaposlene: Smanjila im plate bez ikakve najave

Ispričala je da je nedavno sanjala kako je prelepa ptica sa jarkocrvenim perjem došla do njenog prozora i prošaptala: "Još uvek možeš da radiš nešto na Netfliksu".

"I to je bio znak koji sam tražila", rekla je Elen, čiji je tok-šou osvojio više od 60 Emi nagrada. Međutim, gledanost emisije je naglo pala u poslednjih šest meseci nakon što su glavni producenti rekli da je okruženje u kojem se emisija snima "loše". Voditeljka nije bila direktno optužena, ali joj je zamereno što je dopustila da se takva atmosfera stvori u njenom timu.

"Razočarana sam": Ozloglašena voditeljka reaguje na optužbe o maltretiranju osoblja


Elen Dedženeris je ranije zaradila 84 miliona dolara, velikim delom zahvaljujući svom televizijskom programu, pa ju je časopis Forbs proglasio dvanaestom najbogatijom zvezdom sveta.

Započela je karijeru u stendap komediji u rodnom gradu Nju Orleansu, nakon čega je prešla na televiziju, glumeći u komediji "Ellen" sredinom devedesetih.

Neprijatno? Elen Dedženeris ponovo na udaru kritika VIDEO

Ona se, kao i njen televizijski lik, 1997. godine izjasnila kao lezbijka, mnogo pre nego što je homoseksualnost postala opšteprihvaćena u Americi.

"Ellen" je otkazana godinu dana kasnije, ali Elen Dedženeris se vratila na televiziju 2003. godine i započela dnevni tok-šou. Zagovornica životinja, prava homoseksualaca i kampanja protiv nasilja, voditeljka je postala poznata po promovisanju dobrote i saosećanja u svojoj emisiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: