Veljko Ražnatović: "Spreman sam da rizikujem i prezime i čast i srpstvo..." VIDEO

Veljko Ražnatović rekao je da su mu brak i roditeljstvo promenili život, kao i da ga niko nije porazio u ringu.

Izvor: B92

Nedelja, 09.05.2021.

13:20

Veljko Ražnatović:
Foto: Printscreen/Prva TV

Gostujući na Prvoj televiziji, Ražnatović je govorio o sovjoj bokserskoj karijeri i više puta napomenuo da nije poražen niti u amaterskom ni u profesionalnom ringu.

Naveo je da osećaj koji ima kada je u ringu ne može da se uporedi ni sa čim, kao i da mu se život promenio kada je dobio dete.

"Ja nema život više, treniram, živim sa ženom i detetom, ne izlazim iz kuće, stvarno sam ludak, živim sa 30 pasa", nasmejao se Veljko.

Brine ga što narod i dalje više zanima kako živi nego njegova sportska karijera, ali smatra da je svaki publiitet dobar publicitet. Takođe priznaje da tračevi ponekad izazove najgore u njemu, i da od paparacija nema mira. Ono što ga posebno pogađa su glasine da nameša svoje mečeve.

"Kao svaki muškarac brine me što mi ljudi govore da nameštam mečeve. To nije tačno i spreman sam da rizikujem sve, i prezime i čast i srpstvo ako lažem", naveo je on.

Naveo je da "poraz nikad nije bila opcija", ni kad je ulazio u prvi meč, ni kad je trenirao fudbal ili košarku ili igrao klikere.

"Ne bojim se ničega, samo Boga i poraza i nastojim da ostanem nepobeđen u ringu", rekao je Ražnatović za TV Prva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

287 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: