Poznati glumac otkrio kako mu se promenio život nakon što je priznao da je gej

Britanski glumac Ser Ijan Маri Маkelen, prepoznatljiv po svojoj ulozi čarobnjaka Gandalfa iz originalne trilogije "Gospodar prstenova", priznao je da je gej.

Izvor: Jutarnji list

Subota, 08.05.2021.

09:48

Poznati glumac otkrio kako mu se promenio život nakon što je priznao da je gej
Foto: Shutterstock/ magicinfoto

Gostujući u britanskom televizijskom šou "The Jonathan Ross Show", otkrio je široj javnosti koliko mu se život promenio, nakon što je sebi, prvenstveno, pa bližnjim ljudima priznao da je gej.

Glumac Makelen je priznao da je gej još u svojim 40-tim godinama, no, danas:

"Sve je drugačije, svet je drugačiji", napominje glumac.

U svojoj mladosti, često se plašio osude društva i načina na koji će njegovi bližnji reagovati, pa nikad nije mogao sebi, ali i drugima, da prizna istinu u potpunosti. Zahvaljujući progresu koji moderan svet pravi u domenu legalizacije istopolnog partnerstva, glumac dalje navodi:

"Veoma sam ispunjen, a pre svega srećan, jer mogu da budem ono što jesam".

"Moj odnos sa porodicom prijateljima, strancima, ali i moj rad su se poboljšali, nakon odluke da se ne krijem više. Poenta je u tome da je moja gluma, zapravo, prerušavanje i onda kad sam stekao utisak da sam konačno otkrio sebe , nakon što sam priznao sebi da sam gej, sve je postalo puno zanimljivije", izjavio je glumac za ovaj britanski šou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: