Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili fotografiju slavljenika

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, Vilijam i Kejt, objavili su juče novu fotografiju svog sina princa Luisa od Kembridža, povodom njegovog trećeg rođendana.

Izvor: B92

Petak, 23.04.2021.

08:33

Default images

Fotografija koju je napravila vojvotkinja od Kembridža Kejt nekoliko dana ranije, prikazuje malog princa Luisa na biciklu "pre nego što je krenuo u svoj prvi dan jaslica".

Mali princ, koji danas puni 3 godine, najmlađi je od troje dece kraljevskog para - princ Džordž ima 7, a princeza Šarlota 5 godina.

Inače, Kembridžovi tradicionalno objavljuju rođendanske fotografije svoje dece. Prošle godine, Kejt je povodom rođendana princa Luisa, fotografisala svog sina dok je crtao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: