Patriša Arket je izašla sa ubicom i silovateljem: "Uvek verujte instinktima"

Patriša Arket (53) na Tviteru je otkrila kako je izgledao njen najgori ljubavni sastanak ikad - iako je sve počelo naizgled nedužnom pričom o "profesionalnom skejteru koji se loše ljubi", ispostavilo se da je glumičino iskustvo bilo daleko gore i strašnije od toga.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.04.2021.

11:14

Patriša Arket je izašla sa ubicom i silovateljem:
Foto: Profimedia

Naime, muškarac s kojim je svojevremeno izlazila posle je osuđen i zatvoren zbog brutalnog silovanja i ubistva devojke. Dotični monstrum je Mark "Gator" Rogovski, a njegova žrtva bila je tad 22-godišnja Džesika Bergsten, prenosi "Daily Mail".

"Bio je strašno sladak, sportista, družio se s mojim prijateljima... No, dejt bio je pomalo čudan... Spetljali smo se, ali kad me onako agresivno poljubio, jednostavno me uplašio... Na kraju sastanka namerno sam mu dala pogrešan broj telefona. Godinama posle saznala sam da je ubio svoju devojku. Poenta ove priče je - uvek verujte svojim instinktima. A ćerka ume da mi prigovori da sam nekad previše zaštitnički nastrojena", napisala je na društvenoj mreži oskarovka, zvezda filmova "Odrastanje" i "Stigmata" i serija "Medijum" i "Beg iz Danemora".
Foto: Profimedia
Rogovski trenutno služi 31-godišnju zatvorsku kaznu zbog zločina koji je počinio 1991. godine. Ubijena Džesika Bergsten bila je dobra prijateljica njegove bivše devojke Brendi Meklejn. Veruje se kako žrtva nije bila u romantičnoj vezi sa skejterom, iako je slavna glumica na Tviteru napisala drugačije.

Mark je bio popularan 1980-ih, ali karijera mu je zbog problema s alkoholom krenula nizbrdo 1990-ih. Nakon što je raskinuo s Brendi, koja ga je optuživala za nasilje tokom veze, počeo je pretiti njoj i njenom dečku, čak je jednom prilikom i provalio u njen dom.

Godine 1991. Rogovski je poveo Džesiku u obilazak San Dijega, nakon čega je ona prijavljena kao nestala. Sportista je kasnije priznao da ju je udario u potiljak metalnim predmetom, vezao za krevet, silovao i ubio. Njeno telo zakopao je u pustinji, a kad su ga policajci pronašli, ono je već bilo u uznapredovalom stanju raspadanja zbog čega ga je u početku bilo nemoguće identifikovati.

Skejter je svoj zločin priznao prijatelju, koji ga je nagovarao da ode u policiju, što je Mark na kraju i učinio. Osuđen je na doživotni zatvor s mogućnošću uslovnog otpusta nakon 31 godine. Odbor za uslovni otpust 2019. tražio je njegovo puštanje na slobodu, ali guverner Kalifornije Gavin Njusom je odbacio taj zahtev. Novu molbu za potencijalni uslovni otpust Rogovski može predati 2023. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: