Kejt Midlton objavila nikad viđenu fotografiju kraljice i princa Filipa

Na fotografiji iz dvorca Balmoral iz 2018. godine mali princ Džordž stoji sa kraljičine leve strane, a princ Luis joj sedi u krilu.

Izvor: Jutarnji.hr

Četvrtak, 15.04.2021.

08:59

Kejt Midlton objavila nikad viđenu fotografiju kraljice i princa Filipa
Foto:Shutterstock/Bart Lenoir

Britanska kraljevska porodica na svom službenom profilu na Tviteru u sredu je objavila dosad neviđenu fotografiju kraljice Elizabete II i pokojnog princa Filipa s praunucima. Predivnu uspomenu snimila je vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton u dvorcu Balmoral 2018. godine.

Princ Hari se vratio kući

Na fotografiji mli princ Džordž stoji sa kraljičine leve strane, a princ Luis joj sedi u krilu.

Savana Fillips pozirala je odmah iza princeze Šarlot, koja sedi pored vojvode od Edinburga. Sa njegove desne strane nalazi se Isla Fillips koja drži Lenu Tindal, a Mija Tindal stoji desno. Princa Filipa, koji je preminuo prošlog petka, prisetili su se i princ Vilijam i supruga Kejt, koji su takođe u javnosti podelili zajedničku fotografiju sa kraljicom i vojvodom od Edinburga.

Ko, posle princa Filipa?

Njihova slika je isto snimljena u Balmoralu, ali 2015. godine, a na njoj vojvoda od Kembridža drži ruku sina, princa Džordža, dok je princeza Šarlot u naručju vojvotkinje. "Danas ga se sećamo kao oca, dede i pradede", piše na kraljevskom profilu Kensington na Tviteru.

Ko je bio princ Filip? Žena mu je kraljica, ali on nije bio kralj

I princ Čarls i njegova supruga Kamila objavili su dve fotografije u znak sećanja na Filipa. Na jednoj vojvoda i mladi Čarls igraju polo, a na drugoj Filip stoji između princa od Velsa i vojvotkinje od Kornevala.

Princ Filip i princ Džordž: Poslednja fotografija sa pradedom

Dirljive fotografije podeljene su na društvenoj mreži samo nekoliko dana pre Filipove sahrane, koja će se održati u subotu po podne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: