Nemanja je humani bajker: O njemu priča cela Srbija VIDEO

Cela Srbija priča o humanom bajkeru, koji prodaje motore kako bi pomogao deci kojoj je nephodan novac da bi imali zdravo detinjstvo.

Izvor: B92, Prva TV

Utorak, 06.04.2021.

12:25

Nemanja je humani bajker: O njemu priča cela Srbija VIDEO
Foto: Printscreen / TV Prva

Lepa vest je da je od tri motora koja je oglasio za prodaju, jedan već prodao. Ovoga puta novac od prodaje motora namenjen je za malog Gavrila.

"Na moju najveću radost prodao sam i najskuplji, te će najviše novca da se donira za malog Gavrila i očekujem da novac u svakom času legne na njegov račun, Govorimo okruglo o 12.000 evra", istakao je Ugrešić

On je takoše donirao novac od prodaje motora za malu Sofiju.

"Njen oporavak teče u dobrom smeru, to me raduje. Kao neko ko ne okreće leđa nikome, a naročito ne deci bilo je normalno da ću da oglasim i da probam da uradim koliko mogu", kazao je on.

Da podsetimo, Za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića, potrebno je dva i po miliona evra za lečenje spinalne mišićne atrofije. Uvek možete poslati poruku 973 na 3030.

Pogledajte video-materijal:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: