Merima Njegomir o poslednjim danima Tozovca: "Rekao mi je ne može da gleda u jednu tačku"

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini, od posledica koronavirusa, a njegova koleginica Merima Njegomir rekla je da se nedavno čula sa svojim prijateljem.

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2021.

10:20

Merima Njegomir o poslednjim danima Tozovca:
Foto: Printskrin/TV Prva

"Čula sam se sa njim u četvrtak, zvao me je, jako smo bliski bili. Rekao je, dosadilo mi je, ne mogu da gledam u jednu tačku, neće da me puste. Ne znam da li ću izaći", rekla je Merima Njegomir.

"Ja sam jedno od tih siročića koji su preživeli": Tozovac o najtežim trenucima u svom životu

Dodala je da je želeo da dođe kući.

Poslednji intervju Tozovca: "Voleo bih da me puste da umrem kod kuće"

"Verovatno je osetio da ne može, suviše je to za njega bilo. Rekao mi je da mu je Mima rekla da će izaći iz bolnice... Čisto je govorio, mislila sam da se izvukao. Kad je on otišao u bolnicu ja sam bila već isto zbog korone i danima i nismo se videli. On je moj venčani kum, kao brat i je, tolike godine mi je bio savetnik. Juče sam zvala Mimu, nismo uspele da se čujemo. Mnogo sam tužna, kao da mi je najrođeniji, on to i jeste bio. On mi nije bio samo kolega, već prijatelj i neko ko je stajao iza mene celu karijeru. Nemam reči da vam kažem koliko mi je teško", rekla je pevačica za "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: