Elizabet Olsen ismevala Srbiju: "Oni nemaju ništa svoje, ta država postoji tek 13 godina"

Američka glumica Elizabet Olsen dala je intervju za emisiju "Keeping Secrets", u kom je govorila o snimanju filma u Srbiji. U jednoj od izjava, rekla je da "Nema razloga da bilo ko poseti Srbiju", kao i da u Srbiji "Nema ničeg jedinstveno srpskog, jer oni postoje tek trinaest godina".

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.04.2021.

15:08

Elizabet Olsen ismevala Srbiju:
Foto: Profimedia

"Zapravo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju", rekla je ona u intervjuu, dodajući da "nema razloga da bilo ko dođe u Srbiju".

Rekla je da je u Srbiji snimala par meseci, te da je bila slobodna samo nedeljom i da je tada imala prilike da upozna našu državu i kulturu.

"Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo šest dana nedeljno i imali smo samo jedan slobodan dan", ispričala je ona. Voditeljke su se smejale na njenu konstataciju, našalivši se da "milioni Srba gledaju emisiju".

Pojedini korisnici društvenih mreža našli su se uvređeni zbog ovih izjava poznate glumice. Kako kažu, ona je uvredila našu zemlju i naše stanovništvo. Tviterom su kasnije počeli da se šire uvredljivi komentari upućeni Elizabet Olsen, u kojima su joj poručivali da treba da se vrati u školu i pročita udžbenike iz istorije, kako je neznalica, i da ima mnogo stavova za nekoga ko dolazi iz Amerike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

469 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: