Dve verzije iste priče: Prepiska Lečića i voditeljke - potpuna konfuzija?

Od kako je glumica Danijela Štajnfeld imenovala svog kolegu Branislava Lečića kao svog silovatelja, voditeljka Hristina Stojiljković objavila je prepisku koju je imala sa glumcem pre dve godine.

Izvor: B92

Petak, 26.03.2021.

10:50

Dve verzije iste priče: Prepiska Lečića i voditeljke - potpuna konfuzija?
Foto: Printscreen/Prva TV

Stojiljkovićeva je na svom nalogu na Tviteru postavila niz skrinšotova poruka koje joj je Lečić slao nakon što ga je zvala za potrebe jedne emisije.

Oglasila se Danijela Štajnfeld

"Izvolite, prvo Lečićev očigledno ustaljeni manir da se postavlja kao da ti zapravo čini ogromnu čast što si mu se dopala", napisala je voditeljka na Tviteru, pa dodala:

"A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne 'trebaš mi profesionalno'".

Ni glumci BDP ne žele saradnju s Lečićem

Jedna od, kako tvrdi Stojiljkovićeva, poruka od Lečića glasi: "Hristina, ne mogu da ti odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima i pamet i erotiku, a to je retka kombinacija. I večeras sam delom bio inspirisan na protestima i tom energijom. Lepo. Pozdrav".

Nakon toga ređale su se poruke od glumca a na osnovu skrinšotova koje je voditeljka priložila, navodno mu ona nije odgovorila ni na jednu poruku. Lečić se potom oglasio i postavio, kako sam tvrdi, "poruke iz svog telefona".

"Leko, brani se, niko te ne osuđuje, ali ja moram da stanem u odbranu žrtve"


"Idemo dalje, pravo sa mog telefona. Uočite razliku. Samo istina, ma kakva ona bila", napisao je Lečić sa svojim skrinšotovima, na kojima se vidi da su voditeljka i glumac ipak imali neku vrstu interakcije.

Iz njegovih priloženih printskrinova, navodno je voditeljka odgovorila na gotovo svaku poruku. Međutim, Stojiljkovićeva mu je odgovorila na Tviteru i svojim pratiocima, kojih ima preko 20.000, rekla "da je ovaj čovek spreman na sve".

"Odlična ideja ali jako loša realizacija, za početak iPhone nikada ne odvaja poruke prikazujući više puta isti datum. Bez komentara zaista, neka je na čast", napisala je voditeljka na Lečićeve skrinšotove, insinuirajući da su fotošopirane.

Podsetimo, danas će se Branislav Lečić pojaviti pred Višim javnim tužilaštvom kako bi dao iskaz povodom optužbi za silovanje Danijele Štajnfeld.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: