Ni glumci BDP ne žele saradnju s Lečićem

Nakon što je glumica Mirjana Karanović odbila da igra u predstavi sa Branislavom Lečićem, kog je Danijela Štajnfeld imenovala kao svog silovatelja, glumci Beogradskog dramskog pozorišta odbili su da sarađuju sa glumcem u komadu "Kad su cvetale tikve".

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2021.

12:40

Ni glumci BDP ne žele saradnju s Lečićem
Foto: Printscreen/TV Prva

Lečić je podelio poruku koja mu je stigla iz BDP, a koja navodno glasi:

Njujork tajms analizirao snimak: "Nema indicija da je to tačno"

"Dragi Leko, Jug je pokušao da te dobije verovatno si u gužvi. Imamo jednu nezgodnu situaciju jer je danas na inicijativu dela glumačkog ansambla, njih 17 potpisalo peticiju, da ne žele da igraš u Tikvama dok se situacija ne smiri. Njih 14 je bilo uzdržano. Žao nam je zbog svega, u dogovoru i sa Skerlom alterniraćemo te do daljneg, možeš se čuti sa Jug kada budeš u prilici."

Lečić je odgovorio javno Beogradsko dramskom pozorištu na svom profilu na Instagramu.

"Kada je izgovorila ime, niko nije bio šokiran"; "Znalo se za Lečića"
Zaboravite na našu saradnju, i poručite tim glumcima da me ni takvi ljudi ni takvi glumci uopšte ne zanimaju. Oni bez obzira na godine ne znaju ni šta je pravo, a ni pravda. Nek me izbegavaju u širokom luku! Istina će pobediti!", poručio je Lečić.

Iz BDP uputili su sledeće saopštenje:

"Beogradsko dramsko pozorište obaveštava javnost da je na zahtev većeg dela ansambla predstave 'Kad su cvetale tikve', glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja predstave, zbog aktuelne situacije".

Naveli su da smatraju da je, zbog kompleksnosti svih događaja, ovaj slučaj isključivo u rukama nadležnih institucija i kako se na ovu temu neće više izjašnjavati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

189 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: