Objavljen navodni snimak razgovora Štajnfeld i Lečića: "To je za čast"; "Imaš li pojma ko sam ja?"

Danijela Štajnfeld imenovala je danas glumca Branislava Lečića kao svog silovatelja, a sada je isplivao snimak u kom navodno njih dvoje razgovaraju godinama nakon što se desio napad na glumicu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.03.2021.

15:54

Objavljen navodni snimak razgovora Štajnfeld i Lečića:
Foto: Profimedia/DOJCINOVIC SVETLANA/SIPA/1906191418

Jedan od dokaza koji je dostavljen tužilaštvu je i snimak razgovora, čini se, koji je glumica snimila sa svojim napadačem nekoliko godina posle silovanja.

Taj razgovor je snimala, i u njemu se čuje da osoba na snimku ne poriče da se između nje i Danijele Štajnfeld nešto svakako dogodilo.

Podsetimo, ovaj snimak je prvo objavljen u filmu glumice "Zaceli me", ali glas muškarca, za kog se veruje da je Branislav Lečić, bio je distorziran kako se ne bi znalo ko je u pitanju. Snimak sa nedistorziranim glasom predat je tužilaštvu, a objavio ga je Insajder.

Jelena Tinska izvređala Danijelu Štajnfeld: "Jadne, sad im se dopalo da budu popularne"

Na snimku se čuje sledeći razgovor:

Danijela Štajnfeld: "Ne sećaš se da sam plakala?"

Muškarac: "Sećam se"

Danijela Štajnfeld: "Nisam htela da idem tamo. Mislim, nisam htela da budem nasamo usred noći, na mestu koje ne znam. Od tad sam se osetila ugroženo. Tada sam se osetila..."

Oglasila se i Milena Radulović FOTO

Muškarac: "Zašto?"

Danijela Štajnfeld:"... nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš da razumeš ili ne?"

Muškarac: "Ja mogu da razumem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nežnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne poveruj. Šta misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ***** usrećujem i mećem seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?"

Lečić odgovorio na optužbu za silovanje: "Najgnusnija laž"

Danijela Štajnfeld: "Znači ti ne poštuješ moje ne?"

Muškarac: "Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti ja kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: