Goran Bogdan i Rade Šerbedžija u istom kadru - šta to spremaju?

Glumci Rade Šerbedžija i Goran Bogdan prvi put se zajedno nalaze pred kamerom.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2021.

17:42

Goran Bogdan i Rade Šerbedžija u istom kadru - šta to spremaju?
Foto: B92

Naime, Bogdan se kao gost pojavljuje u novom spotu Šerbedžije za numeru "Govorila je tako tiho, tiho, tiho”, koju je napisao Damir Urban, a videospot režira Lenka Udovički, prenose Vijesti.

Za ovu numeru, koja se našla na Šerbedžijinom novom albumu "Ne okreći se, sine”, Rade kaže da mu je jedna od najdražih na celom repertoaru, pa i ne čudi što je njegova supruga, pozorišna rediteljka Lenka Udovički izabrala da baš za nju režira spot.

"Lenki se strašno svidela Urbanova pesma. Napisala je scenario za spot i samo mi je rekla 'Imaš i ti ulogu u spotu. I to epizodnu'. Pitao sam je ko igra mene, na šta mi je odgovorila da je u pitanju Goran Bogdan", rekao je Šerbedžija na snimanju spota.

I Bogdan je bio oduševljen saradnjom.

"Preslušao sam Šerbedžijin novi album i odličan mi je, a posebno mi je drago da me Lenka predvidela za ovu ulogu. Eto, napokon sam u istom 'filmu' sa svojim uzorom, jer Rade je razlog zbog kojeg sam postao glumac. Srećan sam što smo i privatno jako dobri prijatelji", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: