Jutjuberu Baki Prasetu policija oduzela dva automobila

Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, oduzeta su dva luksuzna automobila marke "lamborgini urus" i "porše kajen", prenose mediji.

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2021.

11:10

Jutjuberu Baki Prasetu policija oduzela dva automobila
Foto: Printscreen TV Prva

Naime, kako navode mediji, interventna jedinica policije zatekla je sinoć automobil "lamborghini urus", nemačke registracije, parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

Taj automobil je, kako se sumnja, tokom večeri vozio i parkirao na pešački prelaz, upravo Bogdan Ilić. Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Baka Prase priveden u policijsku stanicu: "Vidimo se u čitulji" VIDEO

Njemu je pauk Parking servisa odneo automobil te je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsetimo, Baka Prase, i Danilo Badnjar, poznat kao Čoda, prema pisanju medija, privedeni su u policijsku stanicu.

Njih je u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, zaustavio policijski presretač, u automobilu "porše" sa stranim tablicama, posle provere oni su privedeni, a automobil je sa ulice odvezla služba Parking servisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: