"Princ Filip je dobro, paze ga i raspoložen je"

Princ Filip, suprug britanske kraljice Elizabete, je dobro, izjavio je njegov unuk princ Vilijam danas nakon što je 99-godišnji suprug britanske kraljice proveo šestu noć u bolnici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.02.2021.

13:56

EPA-EFE/KAREL PRINSLOO

Filip, vojvoda od Edinburga, primljen je u bolnicu u utorak iz predostrožnosti, a nakon što se nekoliko dana osećao loše zbog bolesti povezane sa KOVID-19.

"Da, u redu je, oni ga paze", rekao je Vilijam tokom posete centru za vakcinaciju u istočnoj Engleskoj, prenosi Rojters.

Princ Filip je primljen u privatnu bolnicu Kralj Edvarda VII u centralnom Londonu, a kraljevski izvor rekao je da su lekari postupali s mnogo opreza i da je Filip bio dobre volje.

Sin i naslednik princ Čarls posetio ga je nakratko u subotu, iako od prošle nedelje nije bilo zvaničnih informacija o stanju princa Filipa. On se se povukao iz službenih angažmana 2017. godine, a proveo je četiri noći u istoj bolnici krajem 2019. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: