Preminuo Đorđe Balašević

Naš poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini.

Izvor: B92

Petak, 19.02.2021.

16:55

Preminuo Đorđe Balašević
TANJUG/ DRAGAN STANKOVIC

Vest je preneo "Blic", a RTS navodi da im je potvrđeno. Za medije se oglasila njegova ćerka Beba, koja je kratko samo potvrdila da je Đorđe Balašević preminuo.

Podsetimo, Balašević je pre tri dana primljen na Infektivnu kliniku, gde se lečio od upale pluća.

Lekari su preduzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo, prenosi list. Danas po podne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema. Višesatni napori lekara Kliničkog centra Vojvodine nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri meseca pre 68. rođendana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

766 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: