Đorđe Balašević je danima osećao tegobe: Čuo se sa porodicom, našalio sa lekarima

Nakon saznanja da je kantautor Đorđe Balašević primljen na Infektivnu kliniku, domaći mediji prenose da je on već nekoliko dana osećao tegobe.

Izvor: B92

Sreda, 17.02.2021.

14:39

Đorđe Balašević je danima osećao tegobe: Čuo se sa porodicom, našalio sa lekarima
Foto: Ivica Drusany/Shutterstock

Balašević (67) ima obostranu upalu pluća, ali i pored tegoba on se dobro oseća.

Slavni kantautor danas je nakon doručka obavio telefonski razgovor s porodicom, a zatim je komunicirao s lekarima, s kojima se čak i našalio. Dobro je raspoložen i ne žali se na tegobe, navode domaći mediji.

Balašević je desetak dana imao tegobe slične onima koje izaziva koronavirus, ali se lekaru javio tek kad su se oni pogoršali.

Tada je ustanovljeno da Đorđe ima upalu oba plućna krila i da je neophodna njegova hospitalizacija, pa je upućen na Infektivnu kliniku u Beogradu.

Porodica Balašević je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje muzičara, ali veruju da će on biti dobro i veoma su zahvalni na nezi koju dobija od lekara i drugog bolničkog osoblja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: