Najskuplja krava ima "X faktor" i zove se po Viktoriji Bekam

Jedna krava u Engleskoj prodata je za, verovali ili ne, 299.000 evra.

Izvor: B92

Nedelja, 07.02.2021.

11:55

Najskuplja krava ima
Foto: Profimedia

Ona se zove Poš Spajs, po "tituli" koju je Viktorija Bekam nosila u ženskom bendu "Spajs grls", a u pitanju je rekord za govedo koja pripada rasi limuzin.

Poš Spajs je potomak nagrađivanih goveda, prenosi BBC, a njena majka Milbruk Džindžerspajs, do sada je držala britanski i evropski rekord za cenu, koji je postavila kada je prodata 2014. godine.
Poš spajs i njena "kuma". Foto: Profimedia
Vlasnica prodate krave, Kristin Vilijams, izjavila je da ima osećaj kao da je "dobila na lutriji" i da je konačna cena bila "neverovatna".

Za Poš Spajs je imala, naravno, samo reči hvale, pa je rekla da je "pametna i puna stila", a ovu veoma visoku cenu pripisala je "tom nekom X faktoru" koji krava ima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: