"Aleksić je životinja": Olivera Katarina oštro osudila postupke predavača glume

Glumica i pevačica Olivera Katarina oštro je osudila postupke predavača glume Miroslava Aleksića i nije krila koliko su je vesti o zlostavljanju njegovih učenika šokirale.

Izvor: B92

Nedelja, 24.01.2021.

11:17

Foto: Printskrin/TV Prva

"Kada sam čula tu vest bila sam u šoku, potresena. Nisam mogla da verujem, to je strašno. Miroslav je zloupotrebio svoj položaj, manipulisao je decom, to je najstrašnije", rekla je Katarina.

Navela je da je on bio veliki autoritet za decu, koja su ga gledala kao velikog čoveka, bitnog za njihov život.

"Deca su ga gledala kao neko više biće, što je normalno za mladost... Ali eto, lija lija, pa dolija", rekla je ona i dodala da za njegove postupke nema opravdanja.

"Životinja i hohštapler. Kaznila bih ga bez milosti", zaključila je Katarina, prenosi "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: