"Vrati nam Rikija Martina": Latino zavodnik promenio izgled, a komentari se samo nižu FOTO

Portorikanski pop pevač Riki Martin (49) je objavio novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, kojom je iznenadio svoje pratioce.

Izvor: B92

Nedelja, 24.01.2021.

08:25

Foto: Profimedia

Slavni pevač je objavio selfi na kom mu se vidi pola lica, kao i promena izgleda kojom je šokirao svoje obožavatelje.

Martin je ofarbao svoju bradu u plavu boju, pa su mnogi mislili da je naprasno osedeo. Naime, pevač i glumac je izblajhao bradu, pa je napisao kratak opis.

"Kada ti je dosadno, izblajhaj se", napisao je u opisu fotografije na kojoj je prikupio 761.000 lajkova. "Trendseter", "Oh apsolutno mi se sviđa", "Deda Mraze, ti li si?", "Riki Martine, vrati nam Rikija Martina", "Plavuše se više zabavljaju", "Ofarbaj se u narandžasto, molim te", "Lepotan", "Izvini, ali ne dopada mi se promena", bili su samo neki od komentara ispod objave.

Žene širom sveta i dalje lude za Rikijem, iako je popularni "kralj latino popa" još pre desetak godina javno priznao da je homoseksualac.

Portorikanski pevač godinama je krio svoju homoseksualnost, a u martu 2010. godine na svojoj internet stranici je objavio da je gej.

"S ponosom mogu reći da sam homoseksualac i time sam blagoslovlen", napisao je tada Enrike Martin Morales, kako se Martin zapravo zove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: