Slavni glumački par raskinuo nakon skoro godinu dana veze

Slavni glumački par raskinuo nakon što su godinu bili u vezi.

Izvor: B92

Utorak, 19.01.2021.

10:30

Slavni glumački par raskinuo nakon skoro godinu dana veze
Foto: Profimedia

Oskarovac Aflek (48) i kubanska zvezda (32) zajedno su živeli u karantinu, pre nego što je Ana de Armas nedavno za praznike posetila svoju porodicu, što je izazvalo glasine da je njihova veza na klimavim nogama.

Izvor blizak paru, piše Pejdž siks (Page Six), kaže da su raskinuli, ali da između njih još ima mnogo ljubavi. Navodno je raskid bio prijateljski koliko to može biti.

"Ana je sjajna, ali mislim da ima šta da kaže zbog činjenice da Ben ima porodicu i stvarno želi da bude tu za svoju decu, dok je ona na drugom mestu, u svom životu", tvrdi izvor.
Foto: Profimedia
Glumački par upoznao se na snimanju trilera "Deep Water", a lani u martu zajedno su putovali u Havanu.

Izvor blizak Afleku kaže kako je Ana de Armas imala jako pozitivan uticaj na glumca, koji je otvoreno govorio o svojoj borbi s alkoholizmom.

Aflek i Ana de Armas provodili su vreme i s njegovom decom, Violet (14) i Serafinom (11) te osmogodišnjim Semjuelom, koje ima s bivšom suprugom Dženifer Garner.

Ana je hvalila odnos Afleka i njegove bivše s njihovom decom.

"Tužno je, ali za Bena, njegova deca dolaze pre svega", rekao je izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: