Mislili su da im je sin Kinez: Iznenadili se kad su saznali istinu

Na TikToku se pojavio video-snimak o paru koji je mislio da je usvojio dečaka koji je poreklom iz Kine. Oni su ga, tako, odgajali u duhu kineske kulture, sve dok nije napunio 17 godina. Tada su shvatili da je Korejac.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.01.2021.

14:24

Mislili su da im je sin Kinez: Iznenadili se kad su saznali istinu
Ilustracija: Depositphotos/lufimorgan

Kako Mirror prenosi, biološki roditelji dečaka nisu imali novca da ga odgajaju, a par koji ga je usvojio izjavio je kako su se "zaljubili u njega čim su ga videli".

Nekoliko meseci posle usvajanja, počeli su da razmišljaju o tome kako ne bi bilo dobro da je dečak odvojen od kineske kulture, za koju su smatrali da joj pripada. Povezali su se, zato, sa kineskom zajednicom u svom gradu, upisali su dečaka na kurs mandarinskog jezika, a često su i putovali u Kinu.

Onda je došlo vreme da njihov sin upiše fakultet.

"Gledao sam papire koje smo dobili kada smo ga usvojili, i primetio sam nešto što ni supruga ni ja do sada nismo videli", rekao je njegov. Prezimena bioloških roditelja ovog dečaka su Park i Kim, što znači da su iz Južne Koreje.
@mrsmedeiros

#reddit #tifu #happynewyear

♬ Reddit Stories Part 2 - Mrs. Medeiros

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: