Pevačica Tijana Milentijević prijavila policiji nasilnog dečka: "Otišla je u Urgentni centar"

Pevačica Tijana Milentijević prijavila je policiji da ju je pretukao momak M. K. sa kojim je bila u vezi.

Izvor: Blic

Četvrtak, 17.12.2020.

15:50

Pevačica Tijana Milentijević prijavila policiji nasilnog dečka:
Foto: Printskrin TV Prva

Naime, okršaj se dogodio u jutarnjim časovima, kada je M. K., kako je ona tvrdila u policiji, nasrnuo na pevačicu.

"Danas u 12:05 Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane dečka, sa kojim je bila u vezi, u njenom stanu na Voždovcu. Na mesto gde se to desilo policija je došla na njenu prijavu u stan. Tijana je izjavila da je njen momak prepodne u vidno alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih povreda, ali je otišla u Urgentni centar", kaže izvor iz policije za „Blic“ i dodaju:

"Nakon toga policija je obavila razgovor sa njenim momkom, koji je je izjavio da je udario šamar devojci, ali da nije jako i da ga je Tijana ogrebala po telu i ujela", zaključuje izvor iz policije.

Tijana Milentijević proslavila se hitom "Žena od sultana". Počela je u Zvezdama Granda a sa pesmom "Žena od sultana" osvojila je slušaoce regiona preko noći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: