Glumica Vilu Smitu: "Sve si mi oduzeo, karijera mi je bila uništena" VIDEO

Vil Smit napokon se pomirio sa Dženet Hjubert, koja je u prve tri sezone sa njim glumila u Princu iz Bel Era. Glumac je zagrlio koleginicu posle jedne emisije, u kojoj su govorili o svom odnosu.

Izvor: B92

Petak, 20.11.2020.

16:35

Glumica Vilu Smitu:
Foto: Gettyimages/Carlos Alvarez

Dženet je glumila tetku Viv u prve tri sezone serije, ali je napustila projekat 1993. godine.

Ona i Vil javno su se obračunavali tokom godina, a Dženet ga je nazvala egomanijakom i tvrdila kako je on kriv za to što je napustila seriju, dok je Vil tvrdio da je ona htela da serija bude "Tetka Viv iz Bel Era".

Rešili su razmirice u posebnom okupljanju povodom 30. godišnjice od prve epizode.

Smit se obratio kolegama iz serije i rekao im kako nikad ne raspravljaju javno o Dženet, ali kako nije mogao zamisliti okupljanje bez nje. "Pristala je da sednemo i razgovaramo. Videli smo se prvi put posle 27 godina", rekao je, prenosi portal Indeks.

Dženet Hjubert je objasnila kako je u trećoj sezoni zatrudnela, i da joj se mnogo toga događalo u životu. Govorila je i o tome kako je bila u "veoma nasilnom braku", a razvela se 1994. godine. "Stvari kod kuće nisu bile dobre. Nisam se više smejala ili šalila, jer su se događale stvari o kojima niko ništa nije znao. Ekipa serije nije imala pojma šta se događalo", dodala je.

"U vreme kada je ona bila trudna, bio sam osetljiv. Sad kada imam troje dece, naučio sam neke stvari koje tada nisam znao. Dosta stvari bih uradio drugačije, vidim kako sam joj posao učinio težim", objasnio je Smit.

Dženet je zatim rekla kako nije dobila otkaz, već "jako lošu ponudu", odnosno dosta manju platu. "Imala sam bebu i muža bez posla pa sam rekla - ne. Nisam pristala na tu ponudu. Nisam dobila otkaz, ali o tome se puno pričalo. Bila sam zarobljena - šta sam mogla da uradim? Rekli su mi samo da će me zameniti. Bila sam duboko povređena", opisala je glumica tadašnju situaciju.

Kako kaže, osećala se odbačenom od Holivuda, a rekli su joj da ju je upravo Vil Smit "proterao".

"Oduzeo si mi sve rečima. Reči mogu da ubiju. Izgubila sam sve. Reputaciju, sve, sve..." rekla je glumcu, dodavši kako se oseća kao da sanja, jer je došla da reše problem.

On joj se na ovom razgovoru zahvalio, zbog toga što je svih prethodnih godina mislio da ga ona mrzi, ali nije znao koliko teško je njoj bilo. Napomenuo je kako želi da bude neko ko će da je štiti ubuduće, a zatim su razmenili emotivne zagrljaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: