Razvodi se glumački par: Zaštitila je zaradu od filma koji ju je proslavio

Dženifer Grej (60), koja se proslavila ulogom Frensis Bejbi Hausman u filmu "Prljavi ples", razvela se od svog dugogodišnjeg supruga, glumca Klarka Grega, a prema sudskom izveštaju, glumica će zadržati svu zaradu od filma koji joj je osigurao svetsku slavu.

Izvor: B92

Petak, 20.11.2020.

10:00

Razvodi se glumački par: Zaštitila je zaradu od filma koji ju je proslavio
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff

Prema dosijeu sudske presude koji je pribavio američki magazin "Pipl" (People), glumica je u brakorazvodnoj parnici osigurala da njen suprug ne dobije nijedan novčić koji je zaradila ulogom u kultnom filmu "Prljavi ples" iz 1987. i njegom filmskom nastavku iz 2004. godine. Kako se navodi, njihov brak službeno će biti završen 16. februara sleduće godine.

Navodi se još i da se glumica s dve godine mlađim suprugom dogovorila o zajedničkom vlasništvu nad njihovom porodičnom kućom na šestomesečnom periodu, međutim, samo će glumica koristiti dom. Ukoliko se par odluči za prodaju kuće, zaradu će podeliti na jednake delove.

U braku koji su sklopili 2001. godine, zvezda filma "Prljavi ples" i Klark Greg postali su roditelji danas 18-godišnje ćerke Stele. Uz to, glumački par se dogovorio da će zajednički da brine o troškovima ćerke dok ne napuni 24 godine.
Foto: Getty/ Frazer Harrison / Staff
Greg i Grejova takođe su se dogovorili o podeli tantijema za više od 30 projekata na kojima su učestvovali, uključujući glumčev rad na Marvelovim filmovima poput "Osvetnika", "Kapetana Amerike", "Iron Mana" i "Tora".

Ako Greg u budućnosti reprizira svoju ulogu agenta Kulsona u Marvelovim projektima, Grejova će dobiti 10 odsto smanjene bruto zarade za igrane filmove i pet posto bruto zarade za njegov rad na serijalu.
Vest o razvodu braka dugog 19 godina, zvezda kultnog filma ovog leta objavila je na Instagramu, otkrivši da sa suprugom ne živi već neko vreme. Šezdesetogodišnja Grejova obožavaocima je otkrila da su odlučili i da se službeno razvedu nakon što su se razdvojili još u januaru.

"Nakon 19 godina zajedno, razdvojili smo se u januaru, znajući da ćemo uvek biti porodica koja voli, ceni i brinemo međusobno jedni za druge. Nedavno smo doneli tešku odluku o razvodu, ali ostajemo bliski i duboko zahvalni na životnom putu koji smo delili i divnoj ćerki koju smo podigli", napisala je Dženifer Grej u objavi uz fotografiju na kojoj grli supruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: