Milica Milša o koroni, suprugu i 5G: "Žarku je 11. dana bilo najgore, 16. je jedva preživeo"

"Zaista nije prijatno. Osećala sam se kao da u sebi imam Osmog putnika." To su reči kojima je naša proslavljena glumica Milica Milša opisala momenat kada koronavirus počinje da bukti u organizmu.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.11.2020.

10:43

Milica Milša o koroni, suprugu i 5G:
Foto: Printskrin TV Prva

I njen suprug Žarko Jokanović imao je koronavirus i bio je u bolnici, iz koje je juče izašao.

"I sada sledi period oporavka koji je naravno lakši u kući. Presrećna sam, prvi put sam noćas spavala spokojno, znam da više nema ni on ni ja koronu, da smo izašli živi iz ove opake bolesti, zaista pandemije. Ne znam kako narod ne shvata šta se dešava", rekla je Milša, koja se uključila u "Jutro" na TV Prva.

Kaže i da je "zaista sumanuto da neko ne veruje da ova bolest postoji da je neka propaganda".

"Žarko je tamo u bolnici video nadljudske napore lekara da spasu živote ljudi. Oni su u skafanderima, sa naočarima kao za ronjenje, rukavicama, samo im imena pišu na leđima, ne mogu ni da se prepoznaju. Oni su junaci, ne spavaju, oni se bore... Žarko je bio na VMC i hvala svima koji su mu pomogli i oporavili ga, u jednom momentu je bilo kritično", poručila je glumica te dodala da ni njoj nije bilo lako.

"Ljudi, uzmite se u pamet, štitite se, nosite maske. Ja sam nosila masku, štilila se, ali mi glumci smo na sceni izloženi, ne možemo na sceni da se štitimo. Dobila sam od kolege, on od dugog kolege i to je taj lanac koji nas glumce prati", objasnila je glumica, te se prisetila kolege Ivana Bekjareva, koji je nažalost preminuo od korone.
Rekla je i da nije mislila da neće da dobije koronu, ali da se nadala da će da se "provuče".

"Nisam uspela. Ne osećate se prijatno kad dobijete test da ste pozitivni. Bilo je jasno, ako kolega ima koronu, ja sam snimala sa njim, moram imati i ja, a nisam se osećala dobro, bolelo me je grlo, imala sam blagu temperaturu. Bilo mi je jasno da je korona. Odmah sam počela da se lečim, mirovala sam u kući... Ova bolest dok ne izađe iz vašeg tela ne znate šta će se desiti", poručila je te dodala da je Žarku 11. dana bilo najgore, a da je 16. jedva preživeo.

"Spasli su mu lekari život. Znači nema pravila sve dok je taj uljez u vašem telu", kategorična je Milša.

Kaže da je to toliko opasna bolest da neko za tri dana može da završi na respiratoru i da to nema veze ni sa godinama.

"Napada mlade i starije, mislim da su malo žene zaštićenije, čini mi se. Ovo je zaista ozbiljna bolest, ko god da ne veruje i misli da je teorija zavere zaista je na nivou jednoćelijskog organizma. Ne postoji nikakva zavera 5G mreže, nema veze sa time. Mene samo zanima da li je u kugi ili koleri bila neka 5G, 4G mreža ili možda 3G, 8G. Šta je bilo kad je bila španska groznica koja je 50 miliona ljudi satrla? Prema tome, nema ovde zavere, ovo je opasna bolest. Odakle je došla - iz laboratorije ili prirode nije ni važno", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: