Udovica Šona Konerija: "To za njega i nije bio život"

Udovica Šona Konerija, Mišelin, opisala je poslednje trenutke njegovog života.

Izvor: B92, Mirror

Nedelja, 01.11.2020.

09:46

Udovica Šona Konerija:
Foto: GettyImages/Jeff J Mitchell

Filmska legenda preminuo je na Bahamima u snu, okružen voljenim ljudima. Kako je njegova supruga rekla, u poslednjih nekoliko meseci demencija mu se pogoršala, a "otišao je mirno".

Bolest je uzela danak, napomenula je Mišelin, koja je bila sa njim do samog kraja, a njihov brak trajao je čak 45 godina.
Foto: GettyImages/Jeff J Mitchell
"Od kad je bolestan, to za njega i nije bio život. Nije mogao da se izrazi kako treba, ali je bar preminuo u snu. Sve je bilo tako mirno. Ja sam sve vreme bila uz njega, a otišao je onako kako je želeo", rekla je Mišelin.

"Bio je divan, imali smo prelep zajednički život. Bio je pravi uzor, biće teško bez njega. Ipak, nije moglo da traje zauvek", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: